ثبت نام

OR

نام کاربری انجمن(با این نام کاربری، یک حساب کاربری در انجمن Strucdesigner ساخته خواهد شد و با همین گذرواژه قابل دسترسی خواهد بود) ادرس انجمن https://forum.strucdesigner.com

آیا همکنون حساب کاربری دارید? ورود

ورود

OR
visibility

ایا تا به حال در سایت ثبت نام نکرده اید? ورود به ثبت نام

Newsletter

Submit to our newsletter to receive exclusive stories delivered to you inbox!

اتصال گیردار تقویت نشده جوشی WUF-W:

یکی از قابلیتهای برنامه تحت وب با پردازش ابری طراحی ساختمان strucdesigner اتصال گیردار تقویت نشده جوشی WUF-W می باشد.در این جا قصد داریم توضیح مختصری در این رابطه به کاربران بدهیم.

مقدمه ایی بر اتصال گیردار تقویت نشده جوشی WUF-W:

یکی دیگر از اتصالات پیش تایید شده در استاندارد AISC 358 و مبحث دهم ایین نامه ایران اتصال گیردار تقویت نشده جوشی WUF-W میباشد.این اتصال در قاب های خمشی ویژه ، متوسط و کم کاربرد دارد.محل مفصل پلاستیک در بر ستون میباشد و ناحیه حفاظت شده برابر عمق مقطع تیر از بر ستون میباشدحتما باید سوراخ دسترسی برای ان تعبیه شود.هم بال و هم جان تیر به ستون جوش داده میشود.

دیتیل اتصال ENDPLATE

خروجی های برنامه انلاین با پردازش ابری طراحی ساختمان strucdesigner برای اتصال WUF-W :

خروجی های برنامه strucdesigner بر دو پایه استوار است
1-خروجی برای دانشجویان:
معمولا در کتابهای عمرانی طراحی فولادی وقتی که درسنامه به پایان میرسد و نوبت به ارائه مثال میرسد یک مثال از یک حالت بسیار ساده زده میشود و ممکن است مواردی از ایتم های طراحی گفته نشود و یا با توضیحات کم از روی ان عبور شود. به همین منظور برنامه strucdesigner با دیدی اموزشی ، توضیحات کامل و مفصلی با بیان منبع برای هر ایتم از طراحی میدهد. به طوری که به جرات میتوان این برنامه را یک کتاب زنده دانست که اماده است هر نوع مثالی ، با هر نوع حالتی را حل کند مثلا طراحی اتصال برای تیر های طره و حلش را به صورت ریز محاسبات با توضیحات کامل و ذکر منبع و بند های ایین نامه در اختیار دانشجویان قرار دهد. ما قصد داشتیم که این بخش را به صورت مجانی در اختیار دانشجویان قرار دهیم ولی با توجه به پردازش ابری این برنامه و احتمال اینکه یک نفر شروع کند هزاران درخواست طراحی رو روانه سرور ما کنه از این کار صرف نظر کردیم و در عوض مبالغ کمی رو برای این ایتم ها قرار دادیم. برنامه قادر است برای این بخش خروجی های از جنس فایل word با قابلیت edite به صورت ریز محاسبات برای تیر های مشخص شده یا جدولی از نتایج برای تمام یا بخشی از تیر های مشخص شده به دانشجویان بدهد.البته نتایج تیپ بندی نشده اند.
2-خروجی برای شرکت های مشاور:
برنامه strucdesigner قابلیت طراحی اتصالات به صورت تیپ را دارد. برای طراحی اتصال به صورت تیپ اگر واقعا بخواهیم تمام محاسبات لازمه را انجام دهیم شاید به چند ماه زمان نیاز داشته باشد.ولی برنامه با کمک از کامپیوتر این محاسبات را به صورت تمام و کمال در چند ثانیه انجام میدهد و ریز محاسبات یا جدول محاسبات را برای تمام یا بخشی از تیرهای انتخاب شده به طراحان عزیز ارائه میدهد. در ضمن برنامه در طراحی خودش تمامی حالات ممکن و انتخاب بهترین حالت که کم هزینه تر است را مد نظر قرار میدهد. مثلا در طراحی ورق اتصال جان چندین حالت را طراحی میکند و بهینه ترین وضع را انتخاب میکند. استفاده از این برنامه مطمئنن طراحی های بی عیب و نقص و کاملا بهینه را به کاربران می دهد. برای تیپ بندی فقد کافی هست در صفحه سوم سایت (مراجعه شود به فیلم در صفحه اول سایت).فواصل تیر ها را به صورت دلخواه بدهید. اموزش لازم در صفحه سوم برای این کار وجود دارد.